Brandpreventie

Toonaangevend
binnen de passieve brandpreventie markt

Van der Hoek Brandwerende Applicaties B.V. (onderdeel van de van der Hoek Isolatie Groep) is al jaren een toonaangevend bedrijf op de passieve brandpreventie markt.
Als familiebedrijf zijn wij al 60 jaar een betrouwbare partner die dag en nacht voor de klant klaar staat. Wij hebben een ruime hoeveelheid kennis in huis en kunnen klanten uitgebreid adviseren op alle fronten rondom brandpreventie en regelgeving, onze specialiteiten zijn:

  • Brandwerende doorvoeringen & sparingen
  • Brandwerende constructies bekleden
  • Brandwerend inspecties en advies
  • Uitgebreide documentatie en logboek registratie
  • Onderhoud van brandpreventie in uw pand of vastgoed portefeuille

Brandpreventie bij van der Hoek gaat verder.

Zo kijken wij niet alleen naar de bouwkundige eisen, wetgeving en normen, maar houden wij ook rekening met de technische belangen van uw installaties. Al jaren komen wij tegen dat er bij technische installaties te weinig rekening wordt gehouden met bijvoorbeeld de bestaande technische isolatie. Van der Hoek doet dit wel. Wij dragen a.d.h.v. een grote hoeveelheid goedgekeurde testen (conform Nederlandse en Europese norm en wetgeving) zowel bij aan de bouwkundige brandpreventie als het behoud van uw technische isolatie.

Het gaat zelfs verder, door onze brede inzet in de markt op het gebied van isolatie en brandpreventie zijn wij in staat om o.a. installateurs, facilitair beheerders en bouwkundig aannemers volledig te ontzorgen. Wij bieden als betrouwbare en vakkundige partner de mogelijkheid om alle disciplines bij ons onder te brengen. Hierdoor wordt er een groot voordeel gecreëerd in het efficiënter aanvliegen van uw project, zijn wij kwalitatief hoogwaardig en daardoor prijstechnisch zeer interessant.

Dit betekend dat wij een volledige ontzorgging aanbieden waarbij de klant, of eindgebruiker, minder schakels heeft binnen de bouwketen of het onderhoud van een pand. Naast onze betrouwbare en ontzorgende factor beschikken wij over een grote hoeveelheid gecertificeerde monteurs die door het hele land worden ingezet. Onze monteurs worden ook regelmatig bijgeschoold. Hierdoor wordt ons vakmanschap en expertise constant bewaakt. Onze flexibiliteit maakt dat wij op zeer korte termijn kunnen schakelen en binnen een week uw verzoeken in kunnen vullen. Wilt u meer weten over ons en onze diensten? Dat begrijpen we heel goed. De wereld van brandpreventie kent zeer veel complexe regels en verschillende toepassingen. We komen graag bij u langs en nemen met u door wat de mogelijkheden zijn en kijken samen wat het beste bij u of uw organisatie past.

Heeft u hulp nodig, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen via telefoon of mail.

Referenties

VCA logo NCI Certificering VIC logo Erkend leerberdijf