Advies

Uitgebreide advies expertise
hoogwaardige kwaliteit

De wereld van passieve brandpreventie brengt veel vragen met zich mee, hoe zit het met wetgeving?, wat mag nu wel en wat niet?, voldoet de brandpreventie in mijn pand nog wel? Het zijn een aantal vragen die wij dagelijks krijgen en volkomen begrijpen. De wetgeving wijzigt met regelmaat en toepassingen welke vandaag niet getest zijn, kunnen morgen goedgekeurd worden. Bij van der Hoek begrijpen wij dat u er alles aan wilt doen om ‘’up-to-date‘’ te blijven maar, zien ook in dat dit vaak lastig is en veel kennis vereist.

Gelukkig kennen wij de regels en staan we u graag bij in de vragen die u heeft omtrent uw bestaande of nieuwbouw pand. Middels een groep van experts op het gebied van bouwkundige passieve brandpreventie kunne wij u voorzien van een advies op maat. Gezamenlijk bekijken we de situatie in uw pand of nemen wij de plannen door bij de realisatie van uw nieuwbouw. We kijken met u mee naar de obstakels en brengen hier een kundig, getest advies op uit welke aangevuld kan worden met een passende offerte. Neem gerust een contact op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Onze vacatures
een allround isolatiebedrijf

Binnen de V.D. Hoek Isolatie Groep zijn wij continu op zoek naar nieuw talent en ervaring om ons team te versterken. Als groeiende en ontwikkelende organisatie is jong, maar ook ervaren talent, altijd welkom en gaan we graag in gesprek met iedereen die een rol kan vervullen binnen onze organisatie.

Neem contact op Ga verder Ga verder

Referenties

VCA logo NCI Certificering VIC logo Erkend leerberdijf