Thermisch isoleren


V.D. Hoek Isolatie Groep is onder andere gespecialiseerd in het isoleren van warme- en koude installaties. Wij leveren een hoge mate van kwaliteit, zodat u verzekerd bent van een juist en correct isolatiesysteem.

Het correct aanbrengen van de juiste isolatie kan een enorme energiebesparing opleveren en uw installatie mechanisch beschermen.

Onze monteurs zijn goed opgeleide vakmensen en beschikken over een ruime ervaring om uw kostbare installatie hoogwaardig te bekleden met een professionele isolatieconstructie.

Of het nu gaat om leidingwerk, apparaten, kanalen, filters en of ketels.

V.D. Hoek Isolatie Groep is gespecialiseerd om u voor deze disciplines advies op maat te geven.

Door het continue leveren van een hoge mate van kwaliteit, flexibiliteit en het werken met een gekwalificeerde groep medewerkers, zijn wij als bedrijf in staat verschillende soorten projecten naar ieders tevredenheid te adviseren en te volbrengen.

Onze vacatures
een allround isolatiebedrijf

Binnen de V.D. Hoek Isolatie Groep zijn wij continu op zoek naar nieuw talent en ervaring om ons team te versterken. Als groeiende en ontwikkelende organisatie is jong, maar ook ervaren talent, altijd welkom en gaan we graag in gesprek met iedereen die een rol kan vervullen binnen onze organisatie.

Neem contact op Ga verder Ga verder

Referenties

VCA logo NCI Certificering VIC logo Erkend leerberdijf